Geboren, getogen en geworteld in het Brabantse Made. Getrouwd en mama van een lieve dochter. Hard werken is me met de paplepel ingegoten. Maar ook dat hard werken gecompenseerd moet worden. Een vakantie met het gezin, een avondje uit met vrienden en vriendinnen. 

 

Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en rechtvaardigheid. The golden rule: behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wilt worden. 

 

Ik weet dat ik veel kan, praktisch ingesteld ben, doorzettingsvermogen bezit en nieuwe werkzaamheden me snel eigen maak. Ik fungeer graag als 'de spin in het web' met als doel een tevreden opdrachtgever. 

Om mijn bedrijf een goede fundering te geven heb ik de basistraining gevolgd bij VA School uit Leiden. Vervolgens heb ik de opleiding voor Online Marketing VA afgerond. Maar de rol van officemanager is de jas die me het beste past.